Pranje, vosak i ispiranje

Pranje se izvodi upotrebom vrhunske tehnologije koja omogućuje brzo, kvalitetno i jeftino pranje vozila - kombija, automobila, motocikala i bicikala. Pranje se sastoji iz tri programa i to: pranje, vosak i ispiranje. Pranje i ispiranje su obavezni delovi programa, dok je vosak opcioni program koji se preporučuje zbog svoje zaštitne i ulepšavajuće funkcije. Kada se koristi voskiranje, redosled je pranje, vosak, ispiranje. Kada se ne radi voskiranje onda je redosled: pranje, ispiranje.

Pranje

Prilikom trajanja programa pranje, u upotrebi je mikroprah u kombinaciji sa omekšanom toplom vodom. Omekšana voda je takva da je vrlo male ukupne tvrdoće i skoro apsolutno lišena prisustva gvožđa i mangana.

Vosak

Program vosak koristi omekšanu vodu i aktivnu supstancu laičkim jezikom označenu kao vosak, koji stvara sjajni sloj koji pored estetske ima funkciju zaštite vozila od spoljašnjih uticaja.

Ispiranje

Program ispiranje koristi omekšanu vodu ali i vodu dobijenu posebnim precesom koji se zove povratna osmoza. Ova voda je vrhunski tretirana, i to je razlog zašto vozilo nije potrebno brisati nakon dobrog ispiranja.

Sva tri programa pranja se izvode pod izuzetno velikim pritiskom (cca 100 bara) i zato mlaznica ne bi trebalo da bude udaljena manje od 30 cm od vozila, ali ne i puno više od toga jer se umanjuje potencijal pranja.

Usisavanje

U ponudi su tri usisivača velike snage (3000W). Sa jednim žetom može se usisati automobil.

Nega guma

Posedujemo aparat za nanošenje zaštitnog sloja koji ima estetsku ulogu ali i povećava otpornost guma na spoljašnje uticaje te im produžava vek trajanja.

Kompresor

Besplatna upotreba kompresora za duvanje guma

Kafić